Services

Wij begeleiden u van A tot Z bij het aankopen van een tweedehands vrachtwagen of oplegger en wij bieden dan ook uiteenlopende services aan.

Zo beschikken wij ook over een eigen werkplaats waar wij alle ingekochte voertuigen controleren op gebreken. Op deze manier kunnen wij u zo goed mogelijk informeren over de staat van een voertuig. Ook kunnen wij u vanuit onze werkplaats ondersteunen met technisch onderhoud aan uw gekochte tweedehands vrachtwagen of trailer.

Vanzelfsprekend regelen wij alle administratieve zaken die komen kijken bij de in – en verkoop van een gebruikt object, zoals het vrijwaren en het regelen van de douaneformaliteiten, boottransport en internationale verzekeringen indien uw voertuig geëxporteerd moet worden. Ook het transporteren van uw gekochte voertuig naar de eindbestemming kunnen wij verzorgen.

Verder is het ook mogelijk om uw voertuig tijdelijk bij ons te stallen, bijvoorbeeld omdat u wacht op de verscheping van uw vrachtwagen. Of een oplegger omdat u daar nog een trekker voor zoekt. Ook andere zaken die op termijn geladen moeten worden, kunnen bij ons gestald worden.

Mocht u meer informatie willen hebben over onze actuele voorraad en diensten, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Ook denken wij graag met u mee over andere zaken waar u een oplossing voor zoekt, zoals het im -of exporteren van uw voertuig of het vinden van een flexibel adres voor overladen en stalling.